Vergoedingen

De

Zorgverzekering

Veel zorgverzekeraars vergoeden de inzet van en ondersteuning door gecertificeerde mantelzorgmakelaars die zijn aangesloten bij de Beroepsvereniging voor Mantelzorgmakelaars, de BMZM. Bel vooraf je zorgverzekering of er vergoedingen in je aanvullende pakket zitten. Klik hier voor een overzicht van zorgverzekeraars en bijbehorende vergoedingen.

De

Werkgever

De inzet van mij als Mantelzorgmakelaar leidt tot preventie en reductie van (mogelijk) ziekteverzuim. Steeds meer werkgevers vergoeden de Mantelzorgmakelaar dan ook, dus vraag je werkgever naar de mogelijkheden.

pgb

Persoons gebonden budget

Met een PGB kun je mij als Mantelzorgmakelaar vergoeden vanuit de bestedingsvrije ruimte.

De

Kosten

Voor de diensten van mij als Mantelzorgmakelaar die niet vergoed worden door de zorgverzekering, gemeente, PGB of werkgever, geldt een uurtarief. Dit is afhankelijk van de te verrichten werkzaamheden. Hierin zijn reistijd, telefoon- , kopieer- en portokosten verrekend. Je ontvangt een factuur met een overzicht van de uitgezette acties en de daarbij behorende urenregistratie.

icon

TIP: ONLINE SPREEKUUR

stel vrijblijvend je vraag op mijn website

mijn

werkwijze

Contact opnemen

Je kunt contact met mij opnemen door te bellen, whatsappen, mailen of je vraag te stellen in het online spreekuur. Ik neem zo snel mogelijk en binnen 48 uur contact met je op.

Intakegesprek

Na het intake gesprek ga ik voor je aan de slag en kom met een plan van aanpak. Ik ga op zoek naar de best passende oplossingen en mogelijkheden voor jouw specifieke situatie en deze bespreken we.

Beter in balans

In overleg bekijken we welke taken ik van je over kan nemen zodat je meer tijd voor jezelf krijgt. Je krijgt meer balans tussen het zorgen voor een ander en het zorgen voor jezelf en houdt daarbij zelf de regie over wat er gebeurd.

Kan ik je ergens bij helpen?

Emma Evers

waarom

je voor mij kiest

  • Brede kennis van zorg

  • Ondersteuning bij zorg, welzijn, wonen, werk en inkomen

  • Thuis in wet en regelgeving

  • Kent het lokale zorgaanbod

  • Praktische oplossingen waar je mee verder kunt

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll naar top