IK BEN

EMMA EVERS

Mantelzorgmakelaar

Mijn verhaal

En de liefde voor zorg & welzijn

Emma Evers

Ik heb een passie voor zorg en welzijn. Het zorgen voor anderen zit mij in het bloed en is als een tweede natuur. Als jong meisje had ik al mijn persoonlijke ervaringen met de zorg en wist ik dat ik van dat zorgen ook mijn beroep wilde maken. Tijdens mijn werkzame jaren in de zorg en met de ontwikkeling die ik zelf doormaakte, kwam daarnaast mijn passie voor het ondernemerschap naar boven.

Het werken voor een organisatie bracht voor mij met zich mee dat ik me nooit compleet in kon zetten voor mijn cliënt, omdat er altijd belangen, meningen of verwachtingen waren van anderen waar ik rekening mee diende te houden. Het voelde als een rem op mijn zorghart, dat ik niet datgene kon doen wat die ander nodig had.

Ik bedacht me dat het ook anders kon en wilde mijn passie voor de zorg en het ondernemerschap met elkaar combineren. Op die manier kon ik me inzetten voor cliënten volgens mijn eigen visie, onafhankelijk en zoals mijn hart me ingeeft. In 2018 heb ik de opleiding tot mantelzorgmakelaar gedaan. Een beroep waarin ik mensen verder kan helpen en met mijn kennis, gedrevenheid en betrokkenheid het verschil kan maken.

Dit is mijn verhaal. Ik ben benieuwd naar dat van jou.

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll naar top