Mantelzorgers

Zorg jij voor een ander?

Dan zorg ik voor jou

voor

Mantelzorgers

Iedereen kan het op een dag worden, totaal onverwacht. Ineens moet je de weg zien te vinden in de ingewikkelde wet en regelgeving en krijg je met verschillende instanties te maken.

Een lastige klus, want waar moet je naartoe met je vraag? Wat is er allemaal mogelijk voor jouw specifieke situatie? En hoe blijf je als mantelzorger in balans met al deze taken bovenop je eigen bezigheden?

ik als

Mantelzorgmakelaar

Als mantelzorgmakelaar heb ik een brede kennis en kan ik je ondersteunen op het gebied van zorg, welzijn, wonen, werk en inkomen. Ik ken het aanbod van lokale zorgaanbieders en ben thuis in de steeds veranderende wet en regelgeving. Samen nemen we je zorgvraag onder de loep en gaan we op zoek naar de best passende mogelijkheden. In een persoonlijk gesprek brengen we samen je situatie in kaart. Aan de hand daarvan maak ik een plan van aanpak met regeltaken waarbij ik kan ondersteunen of die ik van je overneem.

icon

TIP: ONLINE SPREEKUUR

stel vrijblijvend je vraag op mijn website

mijn

werkwijze

Contact opnemen

Je kunt contact met mij opnemen door te bellen, whatsappen, mailen of je vraag te stellen in het online spreekuur. Ik neem zo snel mogelijk en binnen 48 uur contact met je op.

Intakegesprek

Na het intake gesprek ga ik voor je aan de slag en kom met een plan van aanpak. Ik ga op zoek naar de best passende oplossingen en mogelijkheden voor jouw specifieke situatie en deze bespreken we.

Beter in balans

In overleg bekijken we welke taken ik van je over kan nemen zodat je meer tijd voor jezelf krijgt. Je krijgt meer balans tussen het zorgen voor een ander en het zorgen voor jezelf en houdt daarbij zelf de regie over wat er gebeurd.

Kan ik je ergens bij helpen?

Emma Evers

waarom

je voor mij kiest

  • Brede kennis van zorg

  • Ondersteuning bij zorg, welzijn, wonen, werk en inkomen

  • Thuis in wet en regelgeving

  • Kent het lokale zorgaanbod

  • Praktische oplossingen waar je mee verder kunt

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll naar top